Happy national day

Happy national day all Swedes out there! Anyone going to do anything more celebratory than enjoy the day off from work? I probably won't, I'm cat sitting this weekend so might get some extra soft tummy though! 

This year I at least remembered that June 6 was coming up and have prepared some appropriate nail art. I went with quick and obvious using a number of yellows and blues and created a flag on my nails with a dotting tool.
Polishes used: Essence Let's get lost, Color Club Over the Moon, Kiko 624, Kiko 266, China Glaze Lighthouse, China Glaze Happy Go Lucky, China Glaze GR8 and Isadora Brisk Yellow


På svenska:
Glad nationaldag! Någon som tänker göra något mer särskilt än bara njuta av en ledig dag? Troligtvis inte jag, men jag är kattvakt i helgen så hoppas på lite extra mjuk pälsmage.

I år kom jag i alla fall på att nationaldagen närmar sig så jag har förberett en manikyr för dagen. Jag valde att gå på snabbt och explicit och plockade fram ett antal gula och blå lack och använde sedan en dotting tool för att pricka ut en flagga över naglarna.

6 comments

 1. Riktigt läcker nationaldags-nailart! Jag gillar den. :-)

  ReplyDelete
 2. Otroligt snyggt och coolt :)

  ReplyDelete
 3. Så himla snyggt! Gult och blått är ju så fräscht tillsammans :) Happy Go Lucky är för övrigt en av mina favvogula!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det är faktiskt mycket finare än man oftast tänker på, blir lätt att man bara tänker på flaggan. Gillar också min Happy Go Lucky jättemycket, en av flaskorna som det börjar synas lite användning i hos mig ;)

   Delete
 4. Åh, det blev ju jättesnyggt! Härligt med de olika nyanserna av de båda färgerna :)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)