31 Day Challenge 2014: Day 31, Honor nails you love

Drum roll for the last day of the 31 Day Challenge please!
The final prompt is to honor nails you love. That's a great opportunity to share some of your inspiration. The problem is just deciding where to start since I follow so many different people through both Instagram and Feedly (my blog feed). Since I've been wanting to do pink mermaid nails for a while I figured this would be as good a time as any to try it out. I believe I first saw this idea on Instagram, by Strawbrie. Mine ended up quite different from the original and not as sparkly as I would've liked.

This is also my pink nails for the second day of United in Pink. From tomorrow onward I will be completely focused on pink! If you read this post on my blog you will see that I've made the site a little extra pink for the occasion. Polishes used: Zoya Gilda, Different Dimension Cranfairy, KBShimmer Vicious Circles and Barry M Gold Foil

This is what my final prompt of the challenge looked like last year.


På svenska:
Trumvirvel för den sista dagen i 31 dagars utmaningen tack!

Sista dagen är utmaningen att återskapa en design från någon du gillar, eller så tolkar jag det i alla fall. En utmärkt möjlighet att visa vad du inspireras av. Problemet är ju då att jag har så många inspirationskällor! Kombinerar man feedly (som jag följer bloggar med) och Instagram är det åtminstone över 100 stycken. Då jag länge varit sugen på att göra en rosa sjöjungfrudesign så blev det i alla fall det jag gjorde idag. Jag tror att jag först såg denna stil på Instagram hos Strawbrie. Min design blev väldigt annorlunda från originalet och tyvärr inte så glittrigt som jag önskat.

Det här är också mina rosa naglar för andra dagen i United in Pink. Från och med imorgon blir det bara fokus på rosa här! Om du läser det här inlägget på min blogg så ser du också att jag gjort sidan lite extra rosa så här i oktober.

Så här såg mina inspirerad av naglar ut förra året.6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)