40 Great Nail Art Ideas - Pink and Lilac

I hope everyone is having a great Friday! I'm enjoying a cup of really good tea while contemplating if I should have popcorn or ice cream. Maybe both?
Before I indulge, here are my nails for the 40 Great Nail Art Ideas. We are doing pink and lilac nails this week and my pattern is stained glass. At first I felt intimidated by the idea of doing a stained glass look but then my striper was cooperating drawing thinnish lines and I realised I could do a simpler stained glass manicure by just drawing straight lines. A lot less fuss!

I really like the graphical effect I had after drawing all lines over bare nails so I decided to only fill in some areas with pink and purple creating a very bold negative space manicure. Two nails are unfortunately showing a wee bit of visible nail line but it hasn't irked me as I thought it would.Polishes used: Glam Polish Pow! Fun Lacquer Moonlight Nocturne (mixed with a bit of white), Sweet Color black liner, China Glaze Fairy Dust (worn over the purple tone) and Barry M matte top coat.


På svenska:
Jag hoppas alla har en fin fredagkväll! Jag njuter av en kopp riktigt gott te medan jag funderar på en av livets svåra frågor, glass eller popcorn? Kanske båda?

Innan jag bestämmer mig så är det dags att visa min manikyr för veckans 40 Great Nail Art Ideas. Vi har tema rosa och lila den här veckan och så har jag mosaik/glasmålning (heter verkligen stained glass glasmålning på svenska? Wikipedia hävdar det men jag känner mig osäker...). Först kände jag mig överväldigad över tanken på att göra något så detaljerat som mosaic men sen så samarbetade min striper så fint, linjerna blev riktigt tunna och jag insåg att jag kunde hålla mig till en enklare stil med bara raka linjer. Mycket enklare så!

Jag gillade verkligen den grafiska effekten som blev av de svarta linjerna på bar nagel så jag beslöt mig för att bara fylla i vissa ytor med lila och rosa och fick på köpet en verkligen rejäl "negative space" manikyr. Två naglar visar tyvärr lite lite nagellinje men det störde mig faktiskt inte så mycket som jag hade trott.


6 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)