40 Great Nail Art Ideas - Violet

Today's nail art is a me cheating on the 40 Great Nail Art Ideas challenge.
Wednesday night I sat down to do my nails and got the great idea to do some mermaid nails. I decided on two mermaidy seafoam shades from Zoya, Charla and Zusa. Then on Thursday night I turned on my computer only to find out I forgot about the 40GNAI (as always...) and that I'm due to post a violet manicure tomorrow. My personal pattern? Mermaid! Facepalm moment.

As you can probably understand, I wasn't quite up to the task of removing my sparkly tip-wear-free design only to redo it in a different colour. That's why I decided to Photoshop it into the colour I needed ^-^. Above is the result and it's not the finest of Photoshop work so I took the liberty of making the rest of this post all about the seafoam version. As always, I really love the mermaid look!
Polishes used: Zoya Zusa, Zoya Charla and Barry M Silver Foil.


På svenska:
Idag får ni se mig fuska i 40 Great Nail Art Ideas utmaningen.

I onsdags satte jag mig ner för att fixa naglarna och fick den eminenta idén att köra sjöjungfrustilen. Jag valde ut två fina sjöskumsgröna nyanser från Zoya, Charla and Zusa. Sen i torsdags så slog jag på datorn bara för att inse att jag glömt bort 40GNAI (som vanligt...) och att jag föväntas publicera ett inlägg med färgen violett imorgon. Mitt personliga mönster? Sjöjungfru! Suck.

Som du säkert kan förstå var jag inte särskilt sugen på att ta bort min trevliga manikyr som är helt utan skav och flisor bara för att göra om den i en annan färg. Därför valde jag att helt enkelt Photoshoppa den till rätt färg ^-^. Högst upp är resultatet och det är kanske inte det bästa jag gjort i PS så därför tog jag mig friheten att dedicera resterande bilder till manikyren i sin ursprungliga fina färg. Som vanligt är jag väldigt förtjust i sjöjungfrustilen!8 comments

 1. LOL
  that's the cutest cheating I've seen! I love the mani even if it's not in the expected colour, it is beautiful!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! If you gotta cheat, why not do it in style ;)

   Delete
 2. Haha, jag hade aldrig gissat att du har photoshopat bilden! Bra gjort :D
  Älskar både ursprungsbilden och den photoshopade :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Jag drog i lite reglage bara, var tur att färgerna var rätt långt från min hudton så inte allting blev helt fel :)

   Delete
 3. Lol ! You did what my friend was not able to do when I told her she missed the color prompt :D. She told me "Too bad I'm not good with Potoshop or I would have change the color" ;)
  I really like this nailart (in both colors) and I prefer you little scales to my big ones, but you're right, this plate has amazing designs :)
  xoxo

  ReplyDelete
 4. Vilken kul idé att du ändrade färgen! Det hade inte jag fixat... Båda varianterna är supersnygga!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var den givna lösningen hellre än att göra om allting :/ Tack!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)