31 Day Challenge 2016: Day 29, Inspired by the Supernatural

My Hypnotic Polish order did arrive on time for a polish to be used in this year's challenge! Woot!
Bow Polish Thermal Top Coat sat freshly unpacked on my desk when I was thinking about what kind of supernatural manicure I could do and after a while, I put two and two together. The polish was just as fun as I had hoped and did change from pale beige/nude to black during the day, primarily affected by my activity level. I have rather poor circulation and tend to have cold hands, so the default colour for me was black but when I did something more active or even typed on the keyboard it turned beige/nude on me. Great fun!
Polishes used: Bow Polish Thermal Top Coat and Mundo de Unas black.


På svenska:
Min order från Hypnotic Polish kom fram i tid för att kunna användas i iaf en manikyr i årets utmaning. Tjoho!

Bow Polish Thermal Top Coat satt precis nyuppackad på köksbordet när jag funderade på vilken typ av "supernatural" manikyr jag skulle kunna få till och efter ett tag insåg jag vilken potential lacket borde ha för just det här temat. Och lacket var precis så roligt som jag hade hoppats och växlade från ljust beige/nude till svart under dagen, framförallt utifrån min aktivitetsnivå. Jag har rätt dålig blodcirkulation och har ofta kalla händer så generellt var mina naglar svarta men när jag gjorde något mer aktivt eller till och med använde datorns tagentbord så blev de genast ljusare. Så kul!

7 comments

 1. That's such a cool idea !
  I'm definitely copying it for halloween !! (if you don't mind of course :) )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I'm totally copying them myself for Halloween so do go ahead and do the same :P

   Delete
 2. Men åh vad coolt! Jättefina mönster och vilket spännande nagellack! Är jättenyfiken på att se de dekalerna du beställt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Jag beställde lite blommor och så en av de som ska vara som guld vilket jag trodde innebar mer som folie men det såg rätt oblankt ut på arket. Får se när jag testar, kommer säkert upp på bloggen någon dag :)

   Delete
 3. Wow, det här är verkligen supersnyggt!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)