31 Day Challenge 2016: Day 8, Metallic Nails

So far this year metallic nails have really been trending. There's no question why with the gorgeous and flawless mirror finish the new chrome pigments create!
I only have a coarser pigment that doesn't create quite the same finish (mani here) and honestly I didn't really feel like using it when I created today's design. I ended up picking up a polish I'm not sure I've worn before despite having had it for years. It was prettier than I expected and definitely falls somewhere in the metallic category. L.A. Girl Graphite, two easy coats.

The tree or branch like design is inspired by a print I saw on Pinterest which I of course can't find any more. Painted with acrylic paint.På svenska:
Årets trend hittills måste väl ändå vara kromade naglar. Det är en trend som jag helt förstår, den riktigt blanka spegelytan som man kan få med de nya krompigmenten känns både ny och spännande!

Jag har bara ett mindre finkornigt pigment (manikyr här) som jag inte kände för att använda idag så det blev en helt annan typ av metallisk stil för mig. Valde ett lack som jag inte tror jag någonsin burit trots att jag haft det i år och dag. Det var finare än jag föreställt mig och visst hör det hemma i metall-familjen? L.A. Girl Graphite, två enkla lager.

Träd/gren-mönstret är inspirerat av ett mönster jag såg på Pinterest men som nu tycks spårlöst försvunnen. Målat med akrylfärg.

7 comments

 1. Jättefina blommor! Älskar bakgrunden!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Gillar den massor själv också, plus det faktum att jag inte hade några förväntningar på lacket så blev så överraskad!

   Delete
 2. Det här blev superfint, jättesnygg design och helhet!

  ReplyDelete
 3. Oh !! I love this one too ! I'll probably try to redo it someday :D

  ReplyDelete
 4. Oh !! I love this one too ! I'll probably try to redo it someday :D

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)