Geometric Nail Art

Today I have another look inspired by a better known nail artist to show you.
The design is from Melyne Nail Art who I follow on Instagram. I changed up the colours a bit, not sure if it's better but at least it's not an exact replica this way ^-^. The Tiffany blue is For Audrey, a classic China Glaze I think it's fair to say. Been a long time since I used my bottle so it was about time!Polishes used: China Glaze For Audrey and China Glaze Lorelei's Tiara


På svenska:
Idag har jag en till manikyr som är inspirerad av en mer välkänd nagelartist än jag själv ^-^. Denna gång är det Melyne Nail Art som jag inspirerats av, har bytt färgerna men i övrigt är det samma design kan man väl säga. Mitt blåtonade lack är For Audrey, en klassiker från China Glaze kan man väl säga. Var ett tag sen jag använde min flaska dock!

6 comments

 1. Wow, this is stunning! Lovely design and executed flawlessly.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I'm glad I'm the only one who is perceiving small flaws ;)

   Delete
 2. Alltså shit vad snyggt! Det känns som att jag bara har stämplat och använt dekaler på sistone, måste försöka tänka lite utanför den boxen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla Emma! Alltså komma på idéer är ju det som är svårast (förutom att skriva trevliga inläggtexter då...)! Särskilt om man inte bara vill göra likadant som någon annan :P. Har dock insett att kreativiteten inte alltid är med mig, då är det skönt att gå till mappen med skärmdumpade manikyrer och se om man hittar något att "kopiera".

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)