Marimekko Dots

An evening post from me today as I've not had time to schedule anything in advance. I don't know why but I prefer to not publish my posts directly when I've written them but rather schedule them for the next day. I feel exposed this way, makes me feel extra shy.
Something that's not shy is today's nails inspired by a Marimekko print, Rasymatto. The nail design is not my original but comes from Japanese manicurist Saori Nakagawa (flickanail on Instagram). I really like her account, she sometimes uses Marimekko prints as her inspiration and has a very distinct and different style compared to the European and American professionals I follow. Less stilettos, less glitter and more intricate patterns.Polishes used: China Glaze Happy Go Lucky, Models Own Inky Blue, Essence Wild White Ways and Nordic Cap NP12.


På svenska:
Ett litet kvällsinlägg från mig då jag inte hunnit förbereda något innan. Egentligen föredrar jag att skriva inlägget i förväg och sen kan det publiceras nästa dag eller så men ibland hinns det inte med. På något sätt känner jag mig mer exponerad när jag publicerar inlägget direkt, jag blir liksom lite blyg nästan... Knäppt va?

Något som är mindre blygt är min manikyr med inspiration från ett Marimekko mönster, Rasymatto. Designen är inte min egen utan kommer från japanska manikyristen Saori Nakagawa (flickanail på Instagram). Lite lagom ironiskt att inspireras av någon på andra sidan jorden som inspirerats av ditt grannland... Men jag gillar verkligen hennes konto, hon använder ibland Marimekko mönster i sin inspiraiton och påminner i största allmänhet inte alls om de många europeiska och amerikanska professionella/licenserade jag följer. Det är lite färre stiletter, mindre glitter och mer intrikata mönster kan man kanske säga.

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)