Saint Patrick's Day Nail Art

I was inspired to wear green nails recently, it's a colour I really enjoy but I feel like I wear it less than I used to. Too many other colours distracting me?
And what greens then! Super sparkly Smitten Polish Not Your Mama's Easter Grass (re-released recently if you regretted not buying it before) and super mild almost sage toned Essie Navigate Her. I loved the combination of these polishes. My design is inspired by a look from Very Emily who used nail vinyls to achieve the Shamrock but the shape looked simple enough to try even without the vinyls. I think it turned out really well (full disclosure: I redid it once).

And what better day to post a green look than today as it's Green Wednesday at Vacker & Underbar.Polishes used: Smitten Polish Not Your Mama's Easter Grass and Essie Navigate Her


På svenska:
Jag kände mig sugen på grönt nyligen. Det är en färg jag verkligen gillar men det känns liksom som jag bär den mindre ofta än jag brukade. För många andra färger som lockar! Men vilka fina gröna lack då. Superglittriga Smitten Polish Not Your Mama's Easter Grass (som släpptes på nytt nyligen om du missade den förut) och supermilda och nästan salviagröna Essie Navigate Her. Gillade dem verkligen tillsammans.

Manikyren är inspirerad av Very Emily som använde nagelvinyler för att få till klöverdesignen men det kändes som en rätt enkel form så jag gav mig faktiskt på att rita den på fri hand vilket gick riktigt bra (gjorde om den en gång för att få den jämn). Och självklart publicerar jag min gröna manikyr på en onsdag så jag kan vara med på Karins gröna onsdag. Mer grönt hos Vacker & Underbar idag.

13 comments

 1. Åh så himla snyggt! Verkligen en fin kombination!

  ReplyDelete
 2. Jättefint! Och Not Your Mama's Easter Grass är helt ofantligt läckert! Jag är så glad att jag har en flaska! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Visst är den, är så glad att jag köpte den också :)

   Delete
 3. Smitten Polish is so juicy and sparkly ♥

  ReplyDelete
 4. Men hur fint var inte det här då! Tror jag har bägge de här lacken och blev klart inspirerad nu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Helena! Visst blir man glad när man har sån tur att man har fina lack man ser på nåns blogg :D

   Delete
 5. Replies
  1. I love comments, but please do use a language I understand :)

   Delete
 6. Ursnyggt, två nyanser som verkligen lyfter varandra!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)