Easy Dry Brush and Foil Nails

Finally some new nails! I created this design based on some inspiration from So Nailicious.
This style might not be for everyone (I'm pretty sure my sister would hate it!), but I enjoyed it a lot! Something that I particularly liked was that it gave me the opportunity to use a mustard coloured polish that I recently picked up. I've been looking for this hue for over a year and was very surprised when I finally saw it in the H&M range!Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, H&M Cream Saffron and OPI


På svenska:
Äntligen lite nya naglar! Den här manikyren är inspirerad av So Nailicious. Det är en stil som kanske inte är för alla (säker på att min syster inte gillar detta!) men jag tycker den är kul. Vad jag särskilt gillar är också att jag fick en anledning att använda mitt nyinköpta senapsfärgade lack. Jag har letat efter senapsfärgade lack i över ett år men det har visat sig vara en svår färg att få tag på. Blev riktigt förvånad när jag tillslut såg färgen bland H&Ms egna lack.

4 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)