Summer Neon Gradient Nail Art

Tomorrow is the Swedish celebration of the summer solstice and I wish I hadn't worn this manicure two weeks ago and instead was wearing it now!
I have minimal plans for this holiday/long weekend and am so happy about it. The last couple of weeks have been intense both at work and in my spare time. I can't wait for my summer holiday and some more time to relax and enjoy myself.
Polishes used: China Glaze Yellow Polka Dot Bikini, China Glaze Highlight of my Summer, KIKO 295, Models Own Inky Blue and Estessimo Tins The Tribal Turquoise.


På svenska:
Dagen innan midsommar och jag önskar att jag bar den här nageldesignen idag istället för två veckor sen! Jag har verkligen minimala planer för morgondagen och det känns så skönt. Har haft det lite stressigt på jobbet och även en hel del inplanerat på fritiden så en extra dags helg är behövligt! Ser fram emot sommarsemester om tre veckor och än mer tid att koppla av.

2 comments

  1. Alltså wow, detta är så snyggt, sjöjungfrunaglar! Jag vill också göra en gradient nu! Måste bara säga en sak, såg att du kommenterar min dekalmanikyr. Jag hade ju skrivit att jag använt Essie Gel Couture men det var en felskrivning, det var Gel Setter jag menade. Så att du vet och inte köper fel om det nu blir ett köp:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Och extra tack för korrigeringen om överlacket, min refill-flaska börjar sina så är dags att köpa nytt för mig har jag insett :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)