Geometric Nails

I've had an unusually early start to my Sunday today. Feels great to have had breakfast and done other things already by 930 and now having the rest of the day to enjoy the relative sunshine!
I will for sure paint my nails later today, as my current manicure is getting a little too much tip wear. The nails I have to show you today is not my current manicure but something from a few weeks ago. It is very graphical, isn't it? I'm sure I was inspired by someone when I did this, but can't remember who. The disadvantage of not posting your "nails of the day"!Polishes used: KIKO 376, KIKO 344, KIKO 275 and Salon Perfect Flamingo Flair


På svenska:
Vaknade supertidigt idag så trots att klockan bara är 930 har jag redan hunnit med att äta helgfrukost, laga hemgjord müsli samt diska gårdagens hög... Känns alltid väldigt bra när man är igång tidigt och har hela dagen framför sig att njuta av det fina vädret!

Med säkerhet kommer det bli lite nagelmålning senare idag för min nuvarande manikyr börjar se väl sliten ut. Jag bär inte den manikyr som jag visar i detta inlägg, den är från ett par veckor sedan. Jag är säker på att jag inspirerades av någon när jag gjorde detta men jag kan inte alls komma på vem och jag hittar heller ingen bild bland mina skärmdumpar. Nackdelen med att alltid publicera manikyrer som har ett par veckor på nacken är ju just att jag sällan kommer ihåg alla detaljer.

4 comments

  1. Hjälp vad snyggt det här blev! Jag har tänkt jättelänge att jag ska göra nån slags color block-manikyr men det har inte blivit av ännu.

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)