ILNP Sweet Pea Striped Nail Art

I felt like striped nails the other day and wanted something quite bold so dug out an old set of straight nail vinyls. I used them to create this rather classical pattern.
ILNP Sweet Pea Striped Bold and simple Nail Art
I was always a fan of stripes so this manicure is just up my alley. The only regret I have is that I layered ILNP Sweet Pea on top of a pink creme. It might have saved me one coat in the application but it definitely takes away a bit of it's depth and therefore charm. I'll have to remember that for next time!
ILNP Sweet Pea Striped Bold and simple Nail Art

ILNP Sweet Pea Striped Bold and simple Nail Art

ILNP Sweet Pea Striped Bold and simple Nail Art

Polishes used: Essie Romper Room, ILNP Sweet Pea and KIKO 374


På svenska:
Jag blev sugen på randiga naglar häromdagen och ville ha något rejält så fram åkte ett äldre sett med raka nagelvinyler som jag använde för att skapa det här klassiska mönstret. Jag har alltid varit förtjust i randigt generellt så denna manikyr föll mig helt i smaken. Det enda jag ångrar är att jag lagt ILNP Sweet Pea ovanpå ett ljusrosa lack från Essie. Det kanske sparade mig något lager i appliceringen men det förtar lite av Sweet Peas charm och djup. Ska försöka komma ihåg det till nästa gång!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)