ILNP Valentina Chevron Nail Art

Welcome to the post 31 Day Challenge era! I felt like returning to basics for a bit and wanted something that was nice and uniform on all nails.
ILNP Valentina Rose Gold Chevron Nail Art
My base is ILNP Valentina but since it's rather sheer I have layered it (two coats) over a turquoise KIKO polish. I think it looks better by itself, but it's not half bad like this either. The pinkish golden shimmer is really special in Valentina. Then I have stamped all nails with MoYou London Fashionista 05 with a rose gold polish from Models Own. Rather straightforward and very enjoyable!
ILNP Valentina Rose Gold Chevron Nail Art

ILNP Valentina Rose Gold Chevron Nail Art

ILNP Valentina Rose Gold Chevron Nail Art

Polishe used: ILNP Valentina and Models Own Chrome Rose


På svenska:
Nu är det dags att återgå till det helt vanliga upplägget här på bloggen. Jag blev sugen på något enkelt och inte så speciellt så här efter den stora utmaningen så valde ett stämplat mönster på alla naglar.

Min bas är ILNP Valentina men det lacket är rätt skirt så jag har lagt två lager ovanpå ett turkost lack från KIKO. Egentligen är det snyggare på egen hand men det är inte fy skam så här heller! Valentina har ett väldigt fint skimmer i rosa och guld (tycker jag det ser ut som). Sen har jag stämplat med MoYou London Fashionista 05 med ett roseguldfärgat lack från Models Own. En manikyr som var både enkel att göra och bära!

2 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)