31DC2015: Day 5, Blue nails

My successful drag marble from Day 3 made me wanna try my luck at more!
Today's bird manicure is created with the same technique and I'm loving how quick it was to make. Just add a thick coat of your base, some dots with a different colour and use a needle to give the birds some wings. Topcoat and enjoy.

The Nail Challenge Collaborative are doing pets as our theme for September. Perhaps the kind of birds that I've depicted wouldn't be your typical kind of pets since they look like they are far of in the distance but I will argue that a bird is a bird and call this my first NCC look for this month.Polishes used: Essence That's What I Mint!, Essence Let's Get Lost and Barry M Matte Top Coat.


På svenska:
Min lyckade nålmarmorering från dag 3 i utmaningen gjorde mig sugen på att testa fler liknande stilar! Dagens fågelmanikyr är skapad med samma teknik och jag är jätteglad att den var så enkel att få till. Ett tjockt lager av basfärgen, lite prickar med en annan färg och sen en nål för att dra ut vingarna på fåglarna. Överlacka och njut av resultatet.

Nail Challenge Collaborative kör husdjur som tema i september. Mina fåglar här kanske inte ser ut som några klassiska burfåglar då de tycks vara långt bort men jag tänkte att jag kan hävda att en fågel är en fågel och slänger in detta som min första NCC manikyr för månaden.13 comments

 1. Snyggt och enkelt. Just denna variant har jag inte hunnit testa än. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag vet inte om jag kommit på den själv direkt men känner inte att jag sett den förut heller ;)

   Delete
 2. Det var ett roligt sätt att göra fåglar :) Jättefint!

  ReplyDelete
 3. That's what I mint was my favorite nail polish for a long long time (I used it up, and it's discontinued now, sadly). Lovely manicure!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know! It's such a pretty one, shame Essence always discontinues products so quickly. Their bottles are definitely small enough to actually use up from time to time.
   Thank you!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)