31DC2015: Day 22, Inspired by a song

So I've started to fall behind on the challenge, but won't dwell on that and instead be amazed by how long I could keep it up!
Day 22 is supposed to be inspired by a song but I struggled to find inspiration. I ended up googling album covers and fell for this cool one. I've never heard of the artist, Akroe, and since he's not really on Spotify I will assume that he's not that well known. Anyways, the album cover is brilliant and I really like the matching manicure I created!
 


Polishes used: OPI Honk If You Love OPI, OPI Tasmanian Devil Made Me Do It, OPI Mermaid's Tears, China Glaze Re-Fresh Mint, China Glaze Papaya Punch, China Glaze Happy Go Lucky and KIKO 376


På svenska:
Nu har jag börjat komma efter i utmaningen men det kan man ju inte hänga upp sig på, istället fokuserar jag på hur länge jag lyckades med dagliga inlägg!

Dag 22 ska inspireras av en låt men jag hade lite svårt att komma på något. Istället googlade jag på albumomslag och sprang på den här coola. Jag har inte tidigare hört talas om artisten, Akroe, och då han heller inte tycks finnas på Spotify utgår jag från att han är rätt okänd. I alla fall, omslaget är brilliant och jag gillar verkligen manikyren jag skapade.

10 comments

 1. Så himla fin manikyr, älskar färgerna och mönstret! :D Klockrent.

  ReplyDelete
 2. Jättesnygg manikyr och klockren tolkning av omslaget! Har aldrig heller hört talas om Akroe dock.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag hittade en youtube video men jag stod knappt ut med musiken, inte alls min stil :P

   Delete
 3. Så enkelt och smart och kul och färgglatt!

  ReplyDelete
 4. These are great..very pretty and abstract!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)