31DC2015: Day 30, Inspired by a Tutorial

I didn't really have a clear idea what I wanted to do for our tutorial day. Since this morning I've been wearing Pahlish Mad Man With a Box and I was hoping to not have to remove it (worst part of the challenge is all the removing of polish!).
I decided to just google "nail art tutorials" and see what caught my attention. I fell for a fish scale manicure, a dotticure that was around some years back. I've not seen one in ages! I actually attempted this look before my blogging days, you can see a picture here. I was so happy when Zoya liked it ^-^.Polishes used: Pahlish Mad Man with a Box, Orly Sweet Peacock, Miss Sporty Metal Flip 3114, Color Club Over the Moon, Barry M Silver Foil and Nordic Cap NP13


På svenska:
Jag hade inte en tydlig idé av vad jag ville göra idag, när det är tema tutorial (beskrivning?). Sedan imorse har jag burit Pahlish Mad Man with a Box och jag ville mest slippa ta bort den. Det värsta för mig i utmaningen är att konstant behöva ta bort lack. Så tradigt!

Jag valde som vanligt att helt enkelt googla på "nail art tutorial" och se vad som verkade lockande. Det blev en fiskfjällsmanikyr som fångade mitt intresse. Det är en rätt gammal idé tror jag som var rätt vanlig för ett par år sedan men har sen dess tappat i populäritet. Det var länge sen jag såg den här stilen känner jag! Jag har faktiskt testat denna teknik en gång förut, innan jag började blogga, för närmare 3 år sedan. Du kan se en bild här om du är nyfiken. Jag blev väldigt glad över att Zoya gillade min bild kommer jag ihåg ^-^.

11 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)