31DC2015: Day 16, Geometry

I've been wearing lots of matte manicures lately. It is time for something glossy!
This look required three coats of top coat to get this shiny finish. Quite a bit perhaps but then I had the shiniest nails out of everyone I met this weekend! Score ^-^.

In other unrelated news, I have Sam Cooke's song Wonderful World on my mind. I think I associated Geometry with Trigonometry and just went from there. Such a good tune! Polishes used: Nordic Cap NP12, Foxy Paws The Spell and Mundo de Unas Fiji


På svenska:
Jag har kört mycket matta manikyrer på sistone. Dags för något extra glossigt med andra ord! Den här manikyren krävde tre lager överlack för att få perfekt finish. Ganska mycket i och för sig men så hade jag också de glossigaste (mest glansiga känns liksom fel, ordet har lite negativ klang, eller?) naglarna av alla jag träffade i helgen! Jackpot ^-^.

Helt orelaterat nynnar jag på Sam Cookes Wonderful World just nu. Vårt geometri-tema fick mig att associera till trigonometri och så hamnade jag här. En så härlig låt!

11 comments

 1. Helt fantastisk manikyr, lätt värd tre lager överlack :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag tror första gången jag hörde om någon som bar 3-4 lager överlack var hos dig och Sminkan. Först tyckte jag det lät onödigt men ibland så behövs det ju verkligen så jag har ändrat mig :)

   Delete
  2. Sminkan är en överlacksknarkare av rang 3-4 laget tycker hon nog är lite på ett glitter:) Men det blir väldigt fint helt klart.

   Delete
  3. Haha, ibland får man sörja för god ventilation och överlacka på :P

   Delete
 2. Omg så jäkla snyggt, älskart

  ReplyDelete
 3. Åh så snyggt! Superfin kombo med stämplingen över det mörka glittret :)

  ReplyDelete
 4. Väldigt vacker manikyr! Älskar färgkombinationen!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)