Easy Valentine's Day Manicure

One final Valentine's Day nail art I managed to make this year. As I was travelling most of the week that Valentine's fell on I did a simple gel design.
Easy Valentine's Day Soak off Gel nail art
Pinkie nail has a lot of silver flakies rubbed into it (as you can see the finish is completely smooth, something I never manage to achieve with regular polish and pigments!). The rest of the nails ended up having small traces of flakies as the top coat picked up some loose pieces and carried them forward...

Now to figure out what to do with this sub-zero temperature day. I'm thinking it will be something that doesn't require me to go outside ^-^.
Easy Valentine's Day Soak off Gel nail art

Easy Valentine's Day Soak off Gel nail art

Easy Valentine's Day Soak off Gel nail art

Polishes used: Madam Glam Shimmer White, Madam Glam All Natural and Madam Glam Firefly


På svenska:
En sista manikyr för alla hjärtans dag lyckades jag få in i år. Då jag reste större delen av veckan som alla hjärtan föll på så blev det en gel manikyr. På lillfingret har jag silver flakes som jag gnuggat in i gellacket (och som du ser så blir finishen helt slät med bara ett lager överlack, något den aldrig blir för mig med vanligt lack och flakes). Sen så fick resten av naglarna också lite flakes som överlacket förde med sig vidare...

Nu till att fundera ut vad jag ska göra med den här extra kalla söndagen! Vi har minus 10 i Stockholm så även om solen skiner så tror jag faktiskt det blir en inomhusaktivitet för mig ^-^.

2 comments

  1. Åh så fint, jag älskar verkligen dina alla hjärtans dag manikyrer, de är så himla fina, du har gjort så mycket snyggt i år! Nu vill jag göra nåt liknande, får se vad jag kan hitta på. Kan bli nåt helt annat också för jag ska laga mat innan jag fixar naglarna men just nu vill jag verkligen ha en sån här manikyr:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tack Emma! Borde tänka likadant och bege mig mot köket ;)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)