Swirly Valentine's Day Nails

Today's nail art is naturally inspired by Valentine's Day which yet again is just around the corner.
Valentine's Day Nail art
I really like cute nail art designs so was drawn to this print when I saw it on a stamping plate. I don't have the plate myself (and can't remember what brand or number) but decided to re-create it by hand as the lines are rounded and non-perfect.

Now I will excuse myself to go to bed! My head is spinning from thinking about tough decisions (housing) all day. Fingers crossed things work out and I end up with a lovely place later this spring.

Valentine's Day Nail art

Valentine's Day Nail art

Polishes used: Emily de Molly Neutral Agreement, Essie Head Mistress and OPI Bright Lights - Big Color


På svenska:
Dagens naglar är naturligtvis inspirerade av Alla hjärtans dag som återigen är precis runt hörnet. Jag gillar ju lite gulliga och söta naglar så föll för ett mönster som jag såg på en stämplingsplatta (som jag själv inte hade). Då mönstret är helt utan raka linjer beslutade jag mig för att ge mig på en frihandsversion och det gick ju rätt så bra. Alltid enklare med mjuka runda linjer än rak geometri, i alla fall för min hand!

Nu tänkte jag ursäkta mig själv och gå och lägga mig. Huvudet snurrar av svåra val (lägenhet) sedan tidigt imorse. Förhoppningsvis löser sig allt på ett bra sätt så jag har en än finare lägenhet senare i vår.

3 comments

 1. Que esmalte mais lindo e a decoração uma graça.


  Bjim...
  ♡Blog
  ♡Instagram

  ReplyDelete
 2. Du fick verkligen till din frihandsversion kanonbra, supersnyggt! Jag tänkte också att jag skulle ge mig på nåt sött till alla hjärtans dag, blir dock knappast nån frihandning för min del:) Vad spännande med ny lägenhet, hoppas att det har gått bra med beslutsfattandet!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Blev inget bud på just den lägenheten jag tittat på (vilket från början var väldigt spontant men så kändes den rätt från början) men det kommer ju fler möjligheter :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)