Flowery Accent Nail Art

Today I have my final work presentation for that project that has required more travelling (and hence frequent gel nails) from me during the last few months. Keep your fingers crossed the presentation goes well!
Nail Art MoYou Flower Power 21 Glam Polish I Really Do Love that Hat
It's been an interesting project and has fitted well with my personal life, but I am all the same happy to reach the end of it. Perhaps in particular since it's rare that the things I work with actually end, many things just keep going.

As is generally the case with my blog, I'm not showing the nails I'm actually wearing today but something from a few week back. Here I wanted to try a new Glam Polish that I picked up in a sale in a Facebook group and decided to combine it with my latest favourite stamping plate, MoYou London Flower Power 21. I think I showed a different look using it just the other week.
Nail Art MoYou Flower Power 21 Glam Polish I Really Do Love that Hat

Nail Art MoYou Flower Power 21 Glam Polish I Really Do Love that Hat

Nail Art MoYou Flower Power 21 Glam Polish I Really Do Love that Hat

Nail Art MoYou Flower Power 21 Glam Polish I Really Do Love that Hat

Polishes used: Glam Polish I Really Do Love That Hat, Indigo Bananas Clair de Lune, MoYou London White Knight and China Glaze Papaya Punch


På svenska:
Idag har jag min slutpresentation i det jobbprojekt jag sysselsatt mig med de senaste månaderna som har krävt lite extra resor (och därmed gellnaglar som jag visat här). Håll tummarna för att presentationen går bra!

Det har varit ett spännande projekt som också har passat mitt privatliv bra men det är samtidigt skönt att vara färdig. Kanske särskilt som det är sällan de grejer jag jobbar med faktiskt blir klara, många saker bara fortsätter och ibland även upprepar sig själva.

Som vanligt med bloggen så vsar jag inte en design som jag just nu bär på naglarna utan istället en från ett par veckor sen. Här var jag sugen på att testa ett av mina nya Glam Polish som jag köpt i en försäljning i en Facebook-grupp. Jag kombinerade lacket med min senaste favoritplatta, MoYou London Flower Power 21. Var nog bara någon vecka sedan jag visade en annan manikyr gjord med samma platta.

3 comments

 1. Vilken fin manikyr! Jag har ett par andra flower power-plattor men inte just den, jag ska kolla upp den:) Självklart hållet jag tummarna, misstänker att det redan är färdigpresenterat men jag hoppas att det gick bra!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla Emma! Jag beställde 3 från den serien, 7, 19 och 21 och det har blivit så att jag använt denna helt klart mest, men sånt kan ju ändras över tid.
   Presentationen gick faktiskt riktigt bra så jag avslutade projektet med fanan i topp :)

   Delete
 2. Väldigt snyggt!
  Vad roligt att presentationen gick bra :)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)