Minimalist Blue Valentine's Day Nails

Lot's of love for you who read my blog, be it today on the 14th of February or any other day of the year!
I don't think I'm doing anything special today, apart from eating heart shaped candy but Happy Valentine's to those that celebrate! I generally don't feel like I've been blogging for too long but when it comes to certain "holidays" I feel like I write the same thing year after year. And writing about my love for Valentine's candy gives me that written before feel... As my 5th blogoversary is approaching, perhaps a bit of deja-vu at times is not unexpected.

The manicure I have to show today is inspired by a look I found in an old issue of Nail it magazine (which is no longer published). I changed up the colour to make it less traditional but kept the design in all other ways, a small negative space heart (painted with a thin brush) surrounded by dots.Polishes used: Models Own Asscher Blue and OPI My Boyfriend Scales Walls


På svenska:
All kärlek till dig som läser min lilla blogg, oavsett om det är idag den 14e februari eller vilken som helst dag på året. Jag kommer nog inte göra något särskilt idag men brukar satsa på mycket godishjärtan från Aroma. Generellt tycker inte jag att jag har bloggat så där värst länge men när en del av de här "högtiderna" dyker upp så känns det som att jag skriver samma sak varje år. Och just min kärlek till Aromahjärtan brukar nog komma fram... Då jag närmar mig min 5e blogg-födelsedag kanske det inte är så konstigt att man ibland faktiskt upprepar sig!

Naglarna är inspirerade av en manikyr jag sett i ett gammalt nummer av Nail it magazine (som inte längre ges ut). Jag bytte ut färgen för att göra det lite mindre traditionellt men i övrigt är det precis samma stil med ett litet naket hjärta (målat med en tunn pensel) och så prickar runt omkring.

2 comments

  1. Jag skriver också samma saker vid varje högtid känns det som. Speciellt vid Alla Hjärtans Dag som jag inte ens räknar som högtid. Älskar din manikyr dock :)

    ReplyDelete
  2. Men åh så fint! Hur lyckades du med detta undrar jag, det ser enkelt och väldigt avancerat ut på samma gång...

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)