Colourful Blue Nails with Water Decals

Time for some new nails again!
With the long Easter weekend, it feels like I posted my weekend nails just a minute ago. That being said, this really is one of my favorite seasons, sprinkled with so many days off from work ^-^. I don't mind work or anything but it doesn't hold a candle to not working does it?

My nails are centered around some MILV water decals. In the high detail of my pictures you can see them looking a bit pixelated, which is not something that was noticeable in real life. I wore this print on my toes (the big toes at least) last summer for our beach holiday to Mallorca so I'm getting a very nice vacation vibe with this look!Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI I'm In-dia Mood for Love (not pictured, was on my other hand!) and OPI My Pal Joey


På svenska:
Dags för nya naglar igen! Med påskens långhelg så känns det som det var alldeles nyss jag publicerade mitt söndagsinlägg... Med det sagt så älskar jag den här årstiden, så härligt att löpande ha nya röda dagar att se fram emot. Inte så att jag ogillar att jobba, men att vara ledig är något helt annat.

Naglarna då, de är designade runt ett ark vattendekaler från MILV. På mina bilder (som är rätt detaljerade pga att jag använder ett makroobjektiv) så ser designen lite pixlig ut men så såg de inte ut i verkligheten. Jag bar faktiskt samma mönster på tårna (stortåna då) förra sommaren när vi var på solsemester på Mallorca. Får därför verkliga semestervibbar av denna manikyr!

2 comments

  1. Åh vad snyggt, perfekt för våren! Jag trodde att du hade stämplat först men nu när du säger det så tror jag faktiskt att jag har samma dekaler här hemma. Håller helt med dig, våren är underbar med alla röda dagar, föredrar man jobb framför att vara ledig så kan ens privatliv inte vara så kul. Eller så har man för roligt på jobbet:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Ja det här settet var en självklarhet när man beställde dekaler (oklart nu om jag köpt dem på Edgy eller Hypnotic..)!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)