Smitten Polish Ignis Opal Holo Nail Art

A very quick post from me this Easter Sunday.
Smitten Polish Ignis Opal Holo Nail Art
The base of this nail art is Smitten Polish Ignis Opal version 2, a polish that on me was a lot more orange and less opaque than swatches I had seen which led it to be quite a letdown. I was hoping for a more hot pink coral that didn't leave traces of visible nail line even after three coats. To spruce it up a bit I used nail vinyls and ILNP Fame.
Smitten Polish Ignis Opal Holo Nail Art

Smitten Polish Ignis Opal Holo Nail Art

Smitten Polish Ignis Opal Holo Nail Art

Polishes used: Smitten Polish Ignis Opal v2 and ILNP Fame


På svenska:
Ett litet snabbt inlägg får det bli denna påsksöndag. Jag bär här Smitten Polish Ignis Opal version 2, ett lack som på mig var klart mer orange och mindre täckande än på de swatches jag sett. Jag hade hoppats på klart mer rosa ton, mera poppig färg samt att slippa se lite nagellinje när man applicerat tre lager. För att piffa upp det lite så använde jag nagelvinyler samt ILNP Fame.

2 comments

  1. Jag tycker det blev läckert, det är ett snyggt lack!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack Emma! Det kanske mest är att det inte var helt vad jag förväntat mig :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)