Two-Tone Blue Nail Art

This nail art is inspired by the shamrock look I did for St Patrick's Day a few weeks ago. I wanted to do something similar, with a very simple drawn line and just two matching colours.
Glam Polish It Sucks to be Me easy nail art
As my imagination in certain ways is quite limited I googled "one line flower drawing" to come up with a suitable abstract design and then went about copying it on my nails. I like this look just as much as the green one, but struggled copying the design on my other hand. Good thing it's an abstract print!
Glam Polish It Sucks to be Me easy nail art

Glam Polish It Sucks to be Me easy nail art

Glam Polish It Sucks to be Me easy nail art

Polishes used: Glam Polish It Sucks to be Me, Essie Sweet Talker and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Dagens manikyr är inspirerad av min gröna design för St Patricks dag som jag publicerade för ett par veckor sen. Jag ville göra något liknande med en enkel design som bara består av en linje, och sen ha två matchande färger till det.

Då jag ibland tycker mig ha väldigt dålig fantasi googlade jag helt enkelt på "one line flower drawing" för att hitta en bra design för motivet. Sen kopierade jag det bäst det gick på naglarna. Jag gillar det precis lika mycket som den gröna klöverdesignen men hade förstås lite problem med att få till motivet på min icke-dominanta hand. Då är det tur att det är lite abstrakt motiv så det inte märks så tydligt!

2 comments

  1. Så snyggt och effektfullt det blev!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket! Jag jobbar sällan så här ton-i-ton men det är himla snyggt att hålla sig till en färg ibland!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)