Geometric Coral Flower Nails

How about another look with a mermaid/shimmery pigment?
MoYou Flower Power 21 shimmer nail art
I wrote in an earlier post that I was very happy with the MoYou Flower Power plate 21 as I had used it a bunch of times in the first few weeks after buying it. Here I am using the same plate again to create some stamping decals. Wish I had more to say but I've struggled long enough to put together these few sentences ^-^.
MoYou Flower Power 21 shimmer nail art

MoYou Flower Power 21 shimmer nail art

MoYou Flower Power 21 shimmer nail art

Polishes used: MoYou London Coral Crush, MoYou London Himalayan Salt and Barry M Matte Top Coat


På svenska:
Här kommer en till manikyr med fina skimmerpulvret jag visade i mitt förra inlägg. Jag skrev tidigare i år om hur nöjd jag var med stämplingsplattan MoYou Flower Power 21 då jag använde den typ fyra gånger första månaden jag hade den. Här kom den till användning igen i ett par stämplingsdekaler. Önskar verkligen att jag hade mer att skriva här men jag har suttit och kliat mig i huvudet om vad jag ska skriva i säkert en halvtimme redan så det blir ännu ett kortfattat inlägg från mig...

1 comment

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)