31 Day Challenge 2018: Day 13, Animal Print

The butterfly wing nail art was quite popular a few years back but this is my first attempt at making them. I decided to go with a 4x multi chrome base to spice it up a bit. Multi chromes aren't something I use very often, so the ones I used here are about the only ones I have. I just had to have these 5 years back, tried and enjoyed them and then never touched them again.. Anyone else know how that one goes? I'm glad I've kept them though as they do give a very cool effect!
31 Day Challenge: Day 13, Animal Print - Duo chrome Butterfly Wings Manicure
Today is also my first night alone in the new apartment. S is away for a work thing so I am watching Netflix, painting my nails, drinking tea and might take a bubble bath later. It's kind of what I do when he's around too, but still!
31 Day Challenge: Day 13, Animal Print - Duo chrome Butterfly Wings Manicure

31 Day Challenge: Day 13, Animal Print - Duo chrome Butterfly Wings Manicure

31 Day Challenge: Day 13, Animal Print - Duo chrome Butterfly Wings Manicure

Polishes used: AllePaznokcie FlipFlop 1-4 (they are all the same series but somehow don't have the same bottle.


På svenska:
För ett antal år sedan var det ganska populärt med fjärilsvingsnaglar. Jag testade aldrig det då men kom och tänka på den tekniken/stilen nu när det var dags för djurmönster-dagen i utmaningen. Om du följt mig tidigare utmaningar vet du att det inte är en favoritdag...

De här blev riktigt bra dock! Jag valde att köra multikroma lack i basen och det blev riktigt effektfullt. Jag gillar inte den här finishen så mycket på mig själv så det här är nog alla multikroma lack jag har, och de har jag inte rört på 5 år typ. Då bara måste jag ha dessa och sen blev de inte använda mer än en gång. Jag är i alla fall glad att jag behållit dem och inte rensat ut dem då de verkligen är väldigt effektfulla!

Idag är jag är ensam hemma för första gången i den nya lägenheten. S är iväg på en jobbgrej så då blir det Netflix, nagelmålning, te och kanske ett bubbelbad senare. Det är i och för sig ingen skillnad mot en vanlig kväll men i alla fall!4 comments

  1. They look lovely! The colours work well together.

    I realised I hadn't used multichromes for a while either and used one for this day as well 😉

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)