31 Day Challenge 2018: Day 16, Geometric Nails

I ended up taking a few days off in the middle of the challenge. I simply couldn't keep up with creating new designs and it didn't feel very inspirational to come up with an idea and paint it just to remove it right away. Now that both S and I caught a bit of an autumn cold, I decided to simply change my schedule. I will do a new design roughly every other day for the rest of the challenge.
31 Day Challenge: Day 16, Geometric Nail Design MoYou Minimalist 03 stamping plate
Today we are halfway through the challenge and the prompt calls for geometric nails. I went for a circular pattern that I found on MoYou Minimalist 03.
31 Day Challenge: Day 16, Geometric Nail Design MoYou Minimalist 03 stamping plate

31 Day Challenge: Day 16, Geometric Nail Design MoYou Minimalist 03 stamping plate

31 Day Challenge: Day 16, Geometric Nail Design MoYou Minimalist 03 stamping plate

Polishes used: Glam Polish Rehab, MoYou London White Knight and China Glaze Re-Fresh Mint


På svenska:
Blev en liten bloggpaus mitt i utmaningen här för mig! Jag hann helt enkelt inte med att måla naglarna i tillräcklig takt och när både S och jag åkt på en höstförkylning beslutade jag mig för att helt enkelt sänka tempot. Jag kommer därför publicera ett inlägg ungefär varannan dag istället för varje dag tills jag kommit igenom utmaningens 31 dagar.

Idag är vi precis halvvägs med manikyr nummer 16 som ska vara geometrisk. Jag valde cirklar och hittade mitt mönster på MoYou Minimalist 03.No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)