31 Day Challenge 2018: Day 7, Black and White Nails

Black and white day is rarely my favourite in the challenge but this year I'm very happy with my contribution!
31 Day Challenge Day 7, Black and White Nails - Holo Reciprocal Gradient nails
I wanted to do something holographic so I could also participate in the second to last Holo Friday of the season, hosted by Sminkan och Emma, and I decided to go for a reciprocal gradient. Generally black to white gradients are really hard to get working (they are too different to blend well for me) but with all the holo particles these ones blended like a dream.
31 Day Challenge Day 7, Black and White Nails - Holo Reciprocal Gradient nails

31 Day Challenge Day 7, Black and White Nails - Holo Reciprocal Gradient nails

31 Day Challenge Day 7, Black and White Nails - Holo Reciprocal Gradient nails

Polishes used: Color Club Harp On It, Color Club Beyond and Smitten Polish Nimbus


På svenska:
Svart-vita dagen är sällan min favorit i utmaningen men för än gång skull är jag riktigt nöjd med mitt bidrag! Jag ville använda holografiska lack i min manikyr för att också kunna vara med i årets näst sista holofredag (hos Sminkan och Emma), och fick för mig att en reciprok/inverterad gradient skulle bli roligt. Och det blev det ju faktiskt. När jag tidigare försökt göra gradienter med svart och vitt har den inte blivit så bra för de har så stor kontrast att det är svårt att få till övergången. Då det är så mycket holopartiklar i de här lacken så döljer det eventuella skavanker och resultatet blev precis som jag önskat.


6 comments

  1. Jag har redan skrivit det på instagram, men jag gillade den här manikyren så mycket att jag ville se fler bilder på din blogg. Så otroligt snyggt det blev!

    ReplyDelete
  2. yes yes yes this is amazing! I love it!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)