31 Day Challenge 2018: Day 9, Rainbow Nails

Another sunny Sunday here in Stockholm! No rain means no signs of rainbows, apart from on my nails that is ^-^.
31 Day Challenge: Day 9, Rainbow and Cloud Nail Art
Often times the rainbow day means a gradient for me but as we have a dedicated gradient day tomorrow I decided to do something different this year. Luckily I had a stamping plate with an appropriate design. I'm sure this type of slightly childish design isn't to everyone's taste but I think it's great fun!

I'm a bit distracted from writing this post as I'm also watching the live coverage for our elections that take place today. It's politically challenging times in Sweden so as soon as I've pressed publish I'm gonna go out and vote for a democratic and equal society.
31 Day Challenge: Day 9, Rainbow and Cloud Nail Art

31 Day Challenge: Day 9, Rainbow and Cloud Nail Art

31 Day Challenge: Day 9, Rainbow and Cloud Nail Art

På svenska:
Ännu en solig söndag här i Stockholm! Inget regn ger dock att det inte heller finns chans till några regnbågar, om man bortser från de som jag har på naglarna... Ofta så brukar jag göra en gradient på regnbågsdagen men imorgon har vi ju en dedikerad dag för gradienten så i år tänkte jag testa något nytt. Lyckligtvis hade jag en stämplingsplatta som passar helt perfekt. Det här är kanske inte en design som faller alla på läppen då den är lite barnslig kanske men jag tycker den är jätterolig!

Samtidigt som jag skriver tittar jag på Sverige röstar på SVT så jag känner mig något disträ. Har inte röstat än så det står härnäst på agendan för mig idag. Som så många andra är jag orolig för hur det ska gå i valet och lägger självklart min röst för ett demokratiskt och jämställt Sverige.8 comments

 1. I can't!! These are too cute!!!

  ReplyDelete
 2. Wow, jag måste nog skaffa starkare glasögon! Jag hade aldrig sett att fylla i så små detaljer! Det blev jättefint!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahaha! Jag tar alltid av mig glasögonen när det är dags att måla sånt här ;)

   Delete
 3. These are SO cute!! I love it. Perfect rainbows.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Michelle! I'm glad I'm not the only one enjoying a bit of cuteness on my nails ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)