Acrylic paint grass

Yesterday I received a much anticipated set of acrylic paints in the mail. Yesterday I also took them for a test drive and today I have the result up on the blog! The paints were okay to work with but it is of course no miracle shortcut to get to a Coewless-level. I can dream still! I'll have to use them more to be able to say if I prefer it over working with real nail polish.

The inspiration for this spring grass comes from something I saw on Instagram and is my contribution to Green Wednesday today. The base is a gradient of Zoya Phoebe and Mitzi, Mitzi is kind of hidden behind the grass though.
Polishes used: Zoya Phoebe, Zoya Mitzi and acrylic paints.


På svenska:
Igår fick jag ett efterlängtat paket med akrylfärger på posten. Igår testade jag också detta kit och idag har jag resultatet på bloggen! Färgerna var helt okay att måla med men det är självklart ingen mirakel-genväg för att bli lika bra som Coewless. Man kan alltid drömma dock! Måste använda färgerna mer innan jag kan ta ställning till om jag tycker de är enklare att jobba med än vanligt nagellack.

Inspirationen till denna manikyr kommer i alla fall från något jag såg på Instagram och detta är mitt bidrag till Grön onsdag idag. Basen i manikyren är en gradient med Zoya Phoebe och Mitzi, Mitzi syns inte så mycket dock då gräset täcker det mesta.

14 comments

 1. Replies
  1. Tack! Tänkte inte så mycket på det när jag gjorde detta men det har du rätt i :)

   Delete
 2. Men helt underbart ju! Du är ju superduktig. Är alldeles för dålig på att kommentera hos dig men jag lovar, jag blir alltid lika impad av dina nail arts. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Man behöver inte alltid kommentera men det värmer att du säger så :)

   Delete
 3. Åh så fint och somrigt! Duktig du är, alltid inspirerande att se vad du hittar på :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Va snällt sagt, jag försöker att testa lite olika saker men ibland har man ingen inspiration...

   Delete
 4. Snyggt!! Visst är det roligt att jobba med akrylfärg? Mitt set försvann dock i flyttstöket så det var länge sedan det blev akrylmålat nu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det var kul och det känns som det finns många möjligheter till häftig nail art om man bara övar ordentligt :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)