Waterspotted duochrome

Rain. Couldn't have felt less inspired by this week's prompt for Nail Art Sunday. I get more than enough of rain just going outside. Really miss spring! I'm sure I'm not the only one, will be interesting to see what manicures we get over at LeLack today.

After thinking about rainy nails for a few days I remembered the waterspotted nails Spektor's Nails did recently. Couldn't that look be made to look like rain on a window or something? Perhaps it's not spot on but it will have to do. I like the final look  but wish my duochrome had been more opaque so that the effect would've been more prominent. 
Since it's duochrome I get to add extra pictures ;) 

Polishes used: Essie Naughty Nautical and AllePaznokcie No 2.


På svenska: 
Regn. Jag hade inte kunnat vara mindre inspirerad av veckans tema på Nail Art Sunday. Jag får mer än nog av regn bara jag går utanför dörren. Jag saknar våren! Är säker på att jag inte är den enda som känner så här så ska bli spännande att se vad vi får för manikyrer hos LeLack idag.

Efter att ha funderat på regniga naglar ett par dagar kom jag att tänka på vattenmarmoreringen som Spektor's Nails gjorde för ett tag sedan. Kan man inte få det att se ut som regn på en fönsterruta eller något? Det är kanske inte helt perfekt för temat men det får duga. Jag gillar effekten men hade önskat att mitt duokroma lack var mer täckande så effekten hade varit tydligare. 

10 comments

 1. Det blev ju jättesnyggt! Jag gillade att det duokroma lacket inte var så täckande, tyckte det blev en mjuk och fin effekt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Det beror nog mest på vilken effekt man tänkt sig, jag jämförde mig med Spektor och hennes duokroma var mycket intensivare så då ville jag ha min likadan :)

   Delete
 2. Jag tycker det blev snyggt! Funderar om den duochroma effekten kanske skulle ha synts lite mer om det varit svart bakgrund? Å andra sidan blev detta inte dumt heller, helt klart regnigt och blött! ;) Och jaaaa, jag håller med dig, vart tog det fina vårvädret vägen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Mot svart hade det nog blivit mer effektfullt, det har du rätt i!

   Delete
 3. Supersnyggt med water spotted!

  ReplyDelete
 4. Väldigt snyggt! Ibland är det fint med lite mer diskreta effekter också!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Absolut, särskilt kan det vara skönt att bära sådant som är lite mindre uppenbart på något sätt...

   Delete
 5. Detta var ju bara så jäkla snyggt!

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)