Neon splatter over Flormar 394

Remember some weeks ago when the theme was neon polish for Nail Art Sunday? Well I made one design that I wasn't too happy with and ended up redoing my nails and posted this sunset gradient instead. Now I want to show the rejected manicure. I can't decided how I feel about this, I like that it is kind of unexpected but I think it's a little too chaotic. Splatter over a creme base would probably have been better than over a scattered holo. 

Too much? Tell me what you think!My base polish is Flormar 394, I am wearing three coats of this nearly nude scattered holographic polish. Note that the colour is not accurate in the nail art pictures above but much more true below! Looking at it now, I would love to see it with some dark brown or blue.  


Polishes used: Flormar 394, China Glaze Live Love Laugh, China Glaze Yellow Polka Dot Bikini and China Glaze Kiwi Cool-Ada


På svenska:
Kommer du håg att det för ett par veckor sedan var neon-tema på Nail Art Sunday? Jag gjorde då en design som jag inte blev så nöjd med så det slutade med att jag gjorde om naglarna och istället fick till en solnedsgångsgradient. Nu vill jag i alla fall visa upp den refuserade manikyren. Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag känner för denna, jag gillar att den är lite oväntad men känner att den är nog lite för kaotisk för att jag ska trivas. Splatter hade nog passat bättre över en krämbas hellre än över scattered holo tror jag.

För mycket? Berätta vad du tycker!

Mitt baslack är Flormar 394, jag bär tre lager av det. Notera att färgen inte är korrekt i bilderna ovan, endast swatchbilderna i slutet återger färgen okay. När jag nu tittar på 394 känner jag att den nog passat utmärkt ihop med brunt eller mörkblått lack.

6 comments

  1. Fräckt det blev med splatter :)

    ReplyDelete
  2. It looks almost fall-esque! I like it!

    ReplyDelete
  3. I don't think it is to much, the splatters look great on that beautiful holo base!

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)