31 Day Challenge 2014: Day 15, Delicate Print

Halfway through the challenge with this manicure! Looking forward to more challenging prompt up ahead. 
For the delicate print prompt I chose to recreate a manicure by Wondrously Polished. If you happen to follow me on Instagram you might have already seen this one since I created it as both my day 15 manicure and as a manicure for OPI Sweden's purple competition about two weeks ago. OPI preferred some other purple manicures but I was happy to wear this for a few days still ^-^. The base is OPI Diva of Geneva that I picked up recently for a bargain price. Am I glad I did! It is gorgeous!

I was a little disappointed with its coverage though, I used three coats and if I hadn't added nail art I would've preferred a fourth. I was surprised to find it this sheer.Polishes used: OPI Diva of Geneva, OPI Danke-Shiny Red, OPI My Vampire is Buff and OPI A Grape Fit

This is what my delicate print looked like last year


På svenska:
Halvvägs i utmaning nu! Ser fram emot de kommande dagarna. Hoppas jag kan komma på något kul till de kluriga "inspired by" dagarna.

För temat "fint/detaljerat mönster" har jag valt att återskapa en manikyr från Wondrously Polished. Om du råkar följa mig på Instagram har du kanske redan sett denna då jag skapade den både för denna utmaning och som bidrag till OPI Sveriges lila tävling för kanske två veckor sedan. OPI föredrog några andra lila bidrag men jag var fortfarande glad i mina naglar ett par dagar ^-^. Basen är OPI Diva of Geneva som jag köpte på Rusta i somras för det facila priset 49 kr. Så glad att jag gjorde det! Superfin!

Något jag inte gillade med lacket var dock att det var lite väl skirt. Jag bär tre lager på bilderna och hade inte haft nail art hade jag nästan velat dra på ett fjärde lager på någon nagel. Jag hade inte förväntat mig att det skulle vara riktigt så skirt utifrån flaskan/märket.

Så här såg min detaljade manikyr ut förra året.

7 comments

 1. Otroligt vackert, så stilrent på nåt sätt. :-)

  ReplyDelete
 2. Kommer man in hit blir man aldrig besviken, alltid fina, inspirerande och välgjorda manikyrer! :D Känns som att du borde ha vunnit den där tävlingen, tycker jag allt ;)
  Gillar i vanlig ordning den inverterade accentnageln. Känner att detta absolut är något jag också vill testa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Så himla snällt sagt!! Lever på det resten av helgen tror jag ;)

   Delete
 3. Jättefint! Och Diva of Geneva var jättesnyggt ju, perfekt som bas till detta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack tack! Visst är det ett härligt lack? Kan inte förstå att jag missat det tidigare!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)