31 Day Challenge 2014: Day 8, Metallic Nails

With a theme like longing one could decide to get both personal and deep this week for Nail Art Sunday. Since I wanted to combine it with the 31 Day Challenge, I will not go down that road though. Instead I will give you my longest nail and call it close enough ^-^. 
This manicure was actually created in May or similar but it didn't feel very appropriate for spring. Then when the 31 Day Challenge came up I decided that the multichrome background for this look was metallic enough to pass for it. The base is a dotticure done with my four AllePaznokcie multichrome polishes. Then I stamped over it using Bundle Monster BM-406. 

When looking at these images in my archieve one of the things that struck me was how long my nails were when I did this look. On myself I prefer a slightly shorter set of nails. Long nails, longing. Makes perfect sense right?
Polishes used: AllePaznokcie Flip Flop 1, AllePaznokcie Flip Flop 2, AllePaznokcie Flip Flop 3, AllePaznokcie Flip Flop 4 and Essence stampy polish in black.

This is what my metallic nails looked like last year.


På svenska:
Med temat längtan kan man bli både personlig och kanske djup för dagens Nail Art Sunday. Jag ville dock kombinera det med 31-dagars utmaningen så jag väljer en annan väg. (I alla fall på engelska) är längtan nära nog längsta så jag ger er mina längsta naglar någonsin ^-^.

Denna manikyr gjorde jag faktiskt i maj ungefär men den passade inte riktigt då för den kändes fel i färgerna. Sedan när utmaningen kom upp så kände jag att den multikroma bakgrunden här är metallisk nog för att passa dag 8. Basen är en prickig historia gjord med mina fyra multikroma AllePaznkcie lack. Sedan har jag stämplat över den med Bundle Monster BM-406.

Varje gång jag tittat på dessa bilder i mitt arkiv har jag alltid reagerat på hur långa mina naglar ser ut. På mig själv föredrar jag något kortare naglar men ibland märkar man ju inte hur de växer. Längsta naglar, längtan. Stämmer perfekt va?

Så här så mina metalliska naglar ut förra året.

10 comments

 1. Åh, jag älskar din tolkning! Jag tillhör en familj där ordvitsar ständigt haglar :)

  Sen var det en riktigt läcker manikyr också.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, tack :) Ja det var faktiskt pojkvännen som utgick från att longing skulle leda till att alla visar lååånga naglar ;)

   Delete
 2. Vilka galet multikroma lack! De agerar ju nailart helt på egen hand:) men med lite sällskap och ett lager stämpling var det som grädde på moset:)!

  ReplyDelete
 3. Hjälp vad galet snyggt, kan inte sluta titta på bilderna ;)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)