31 Day Challenge 2014: Day 4, Green Nails

On Friday I told you I really felt like I should wear yellows more. Guess what, as soon as I painted my nails with Wing Dust Honest Puck I felt like I should wear greens more, and in particular bright true greens.
Wing Dust Honest Puck really impressed me, not only did it apply perfectly in just two coats, it was also satisfied with just one layer of top coat. Additionally it felt like such a brilliantly simple combination for an indie polish. It is just green + gold glitter. I feel like I've seen so many shades of green and blue with mixed glitters but very few true greens (or blues for that matter) that works like this one. 

I combined it with my favourite OPI Goldeneye over which I did a half-moon + french combination using Golden Rose 151 which is this beautiful jelly. I love how Goldeneye shines through it! A big thank you to my dear friend A for buying this for me in Istanbul! 

Apart from being my day 4 in the 31 Day Challenge this is also my Nail Art Sunday look. More over at LeLack, as always!Polishes used: Wing Dust Honest Puck, OPI Goldeneye and Golden Rose 151 

This is what my green day looked like last year.


På svenska:
I fredags skrev jag att jag verkligen borde bära gula lack oftare. Så fort jag fick på mig Wing Dust Honest Puck kände jag att jag borde bära grönt mer, och då särskilt såna här rena klara gröna toner. Har haft för mycket teal/turkost på mig på sistone.

Wing Dust Honest Puck imponerade verkligen på mig, inte bara täckte den på två enkla lager, den krävde dessutom bara ett lager överlack. Dessutom känns den unik i sin enkelhet bland indielacken. Den är bara grön + guldglitter. Känns som jag har sett hur många olika nyanser mellan grönt och blått som helst med varierande glitter i men få såna här rena gröna (och blåa för den delen).

Jag kombinerade lacket med min favorit OPI Goldeneye som jag la en kombination av halvmåne och franskt ovanpå med Golden Rose 151 som är en vacker jelly. Jag älskar hur Goldeneye lyser igen det! Ett stort tack till min goda vän A som köpte detta till mig i Istanbul!

Förutom att detta är min 4e dag i 31-dagars utmaningen är detta också min Nail Art Sunday manikyr. Mer hos LeLack som vanligt.

Så här såg min gröna look ut förra året.

12 comments

 1. Åh vilket vackert lack och fint namn på märket. Äger inget Wing Dust tyvärr.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Visst är det fint! Känns som man typ dagligen får se nya lack och märken som man inte visste att man behövde ha ;)

   Delete
 2. Så härlig nail art. Wing Dust-lacket var dessutom riktigt härligt! :P

  ReplyDelete
 3. Vilken snygging Wd var, aldrig hört om tidigare. Ringfingret var en kul ide till.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag har sett det på en del amerikanska bloggar tror jag men det verkar inte ha någon större spridning! Jag köpte det i somras hos Llarowe på deras 4e juli rea :)

   Delete
 4. That is gorgeous! I think I might need Honest Puck!!

  ReplyDelete
 5. Du har knutit ihop säcken väldigt fint här med att få ihop färgerna med varandra och även fått finisherna att gå ihop så snyggt:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Det var lite tur också, visste inte att Golden Rose skulle vara en så snäll jelly :D

   Delete
 6. Oj vilket fint lack! Och accentnageln var superfin till :)

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)