Hello world!

Hello there.

So I wasn't sure if I would, but then I couldn't resist. I decided that I wanted a polish blog too! I think it primarily will be about nail art but we'll see.

My inauguration manicure is inspired by the classic first lesson when learning a computer programming language. To be able to display on the monitor the words "Hello world". I transferred it to my nails, added a few flowers and here I am, blogging.

I chose to combine three of my favourite polishes for this manicure. OPI Mermaid's Tears, OPI Goldeneye and Zoya Raven. Polishes use: OPI Mermaid's tears, OPI Goldeneye and Zoya Raven.På svenska:
Hallå där!

Så jag var inte säker på om jag skulle, men så kunde jag inte motstå! Jag har bestämt att jag också vill ha en nagellacksblogg. Jag tror den kommer vara fokuserad på nail art men vi får se.

Min öppningsmanikyr är inspirerad av den klassiska första lektionen när man lär sig ett programmeringsspråk, att kunna skriva ut på skärmen "Hello world". Jag förde över det till mina naglar, la till ett par blommor och här är jag, bloggandes. Jag valde att kombinera tre av mina favoritlack för denna premiärmanikyr, OPI Mermaid's Tears, OPI Goldeneye and Zoya Raven. 

Mermaid's tears är ett underbart creme-lack som är lätt att applicera, jag klarar mig med två lager. En kombination av blått och grönt, vad är det inte att gilla? OPI Goldeneye har inte fått lika mycket uppmärksamhet som den förtjänar i denna manikyr men det är en ljuv varm guldton. Glittrande utan att vara ett glitterlack, i applikation och borttagning.

2 comments

  1. Ett litet sent välkommen till dig och din blogg i vår lackgemenskap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det är jättekul att vara med på en liten hörna!

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)