Burrrberry in spring

So a week away from nail polish did not give my nails the boost I was hoping for, instead they have been peeling like never before. This post features a polish I wore just before going away and features nails that are  the longest I have been able to grow. I had to cut them yesterday due to all the peeling. I am happy I managed to wear this polish before that happened! The beautiful Burrrberry by Jindie Nails was part of a winter collection but I bought it only recently. I think it works well as a spring polish, only the name is overly wintery if you ask me.Burrrberry is a pale milky base with glitter in different shades of pink and blue in various sizes. It applied easily and I used three coats to get full opacity. A lovely polish with lots of depth and character. I didn't want to cover up too much of the polish so settled for a small stamped owl on my index finger, from an Essence plate. The stamping polish is from Konad.På svenska:
En vecka utan lack gav inte den effekt jag hade önskat, naglarna skivade sig värre än någonsin. Denna bloggpost visar ett lack jag bar precis innan semestern och visar naglarna när de var som längst. Nu har jag varit tvungen att klippa ner dem igen. Jag är glad att jag han bära detta vackra lack innan jag gjorde det! Jindie Nails Burrrberry var med i märkets vinterkollektion men jag har köpt det nyligen. Jag tycker inte lacket är särskilt juligt/vintrigt, förutom namnet då.

Burrrberry är en mjölkigt vit pas med glitter i rosa och blått i variande storlek och nyans. Det var lätt att applicera och jag använde tre lager för full täckning. Älskar detta lack och är glad att jag äntligen köpt det! Har perfekt djup och en färg som är spännande men ändå passande i de flesta sammanhang. Jag ville inte täcka för mycket av lacket då jag gillade det så mycket så nöjde mig med att stämpla en liten uggla på pekfingret. Jag har använt en stämpelplatta från Essence och stämpellack från Konad.

No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)