Textured gradient chevrons

Suffering from a bit of writer's block, perhaps due to the lure of the gorgeous weather outside so I'll be extra brief today. I'm wearing three different textured polishes over a naked nail which I've taped of with some trusted striping tape. Now to check out Nail Art Sunday!
Polishes used: Essence Me and My Lover, KIKO 640 and p2 Precious


På svenska:
Har lite skrivkramp idag, kanske på grund av det fantastiskt fina vädret som äntligen är här så jag är extra kortfattad nu. Jag bär tre olika texturlack över naken nagel som jag har tejpat med striping tape. Dags att kolla in Nail Art Sunday nu!

11 comments

 1. Så himla snyggt! Jag vill också göra något sånt här snart!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det finns så mycket roligt man vill testa, ibland blir jag alldeles matt och vet inte vart jag ska börja ;)

   Delete
 2. Älskar nailarts där man tänker "hur sjutton har hon gjort" och så är det här! Skiiiitsnyggt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack så mycket! Det är en naken nagel som är tejpad och sen har jag målat med den vanliga penseln med olika färger på olika delar av nageln innan jag tagit bort tejpen. Inte så svårt alls :)

   Delete
 3. Åh så snyggt!!! Gillart skarpt

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)