Football nails

Gooooooaaaaal! Have you changed your schedule for the upcoming month to ensure that a maximum number of football games can be watched? I've changed my morning alarm to make sure I can stay up late to watch the games ^-^.
I really like football and decided to make this weeks Nail Art Sunday inspired by the great game. Since Sweden didn't qualify for the World Cup I didn't fancy being inspired by a specific team. Instead I went for an easy solution and stamped a football pattern on a pale jelly sandwich. The pattern is from Bundle Monster BM-408, and I think the print is a little too big for my nails, it looks too abstract to be a clear football I'd say. What do you think? Polishes used: Essie Ballet Slipper, Estessimo Tins The Universe and L.A. Girl Graphite


På svenska:

Mååååål! Har du ändrat ditt schema för den kommande månaden för att kunna se på maximalt antal fotbollsmatcher? Jag har justerat min väckarklocka för att försäkra mig om att jag orkar vara uppe sent och se på fler matcher ^-^.

Jag gillar verkligen fotboll och beslutade mig för att låta denna veckas Nail Art Sunday vara inspirerad av den härliga sporten. Då Sverige inte kvalificerade sig till VM den här gången så kändes det fel att inspireras av ett visst lag. Istället valde jag en enkel lösning med att stämpla ett fotbollsmönster över en ljus jellymacka. Mönstret är från Bundle Monster BM-408 som jag upplever lite för stormönstrad för mina naglar. Man ser ju inte tydligt att det är en fotboll! Vad tycker du?

5 comments

 1. Tycker nog att det klart och tydligt syns att är en fotboll, inga tveksamheter här inte. Själv är jag inte det minsta fotbollsintreserad men kan tycka att det är lite trevligt att titta när det är så stora event som VM.
  Förra VM, 2010, låg jag i soffan under takfläkten, höggravid i en av de varmaste somrarna på länge och tittade. Tror inte att jag missade en enda match den gången. Riktigt lika nitisk tänker jag inte vara i år;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, vilket härligt minne. Du kommer ju kunna räkna sonens ålder i VM framöver ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)