Abstract wallpaper nail art

For the Nail Challenge Collaborative's wallpaper theme the real challenge for me is to stop myself from just stamping my way through it!
For me it's becoming harder and harder to compete with stamping. It's comparatively fast, easy once you get a hang of it and it gives awesome results (on both hands!). The same can't be said for freehanded designs, at least the ones I do ^-^. I still want to challenge myself and do things that take more time and end up uniquely mine though. Today I have such a design!

I was inspired by a wallpaper I can no longer find an image of. My base is OPI You're Such a Budapest over which I've created large dots using OPI My Boyfriend Scales Walls. Then I've used acrylic paint in black and white (mixed) to create the spokes and draw the outline of the dots. I like the result since it's something stamping can't be with the clear brushstrokes and smaller irregularities.
I can imagine this style looking good both as a fairly small print and as a bolder large printPolishes used: OPI You're Such a Budapest, OPI My Boyfriend Scales Walls and Rimmel Matte Pro


På svenska:
För Nail Challenge Collaboratives tapettema är min egna utmaning att inte bara stämpla mig igen den! Det blir svårare och svårare för mig att motivera mig till att göra annat än stämpla. Det är relativt snabbt, enkelt när du fått grepp om det och ger fantastiska resultat (på båda händerna!). Detsamma kan inte sägas för frihandsmålade naglar, i alla fall inte när jag gör det ^-^. Jag vill i alla fall utmana mig själv att göra en del manikyrer som tar lite längre tid och verkligen blir mina om ni förstår vad jag menar. Idag har jag en sån design!

Jag inspirerades av en tapet jag nu inte kan hitta en bild på. Basen är OPI You're Such a Budapest över vilken jag har gjort stora prickar med OPI My Boyfriend Scales Walls. Sen har jag använt svart och vit akrylfärg som jag blandat och ritat ekrar och ramar på prickarna. Jag gillar att resultatet är något som stämpling inte kan vara med penselmärken och små oregelbundenheter. Jag kan tänka mig att detta kan fungera som tapet både väldigt småmönstrat och med större/rejälare prickar.


12 comments

 1. Supersnyggt! Utan att läsa tänkte jag att det var limeskivor i vatten/soda, sen såg jag att det stod ekrar som i ett hjul. Oavsett, snyggt och abstrakt :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Limeskivor påminner det ju om också! Hade inte tänkt på det, beror nog på färgvalet tror jag ;)

   Delete
 2. Jättefint! You're Such a Budapest är så himla fint, och mönstret passade superbra till :)

  ReplyDelete
 3. Super snyggt! Det lila är fantastiskt fint

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ibland är det inget som går ut mot en krämis :)

   Delete
 4. Beautiful! So crisp and clean. They remind me of sand dollars. I love it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! And you're right, they kind of do look like it!

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)