Colour block nails

March is coming to an end quickly and I still have two more fashion inspired manicures to show you!
This look is inspired by the awesome colours in Roksandra's Autumn Winter 2015 collection. I've never before heard of this brand but couldn't resist the brightness of this coat. As you can see above, my colours ended up looking a lot more dull despite me trying to pick bright shades.


I wanted to practice my freehand skills so it took quite a while for me to put this simple look together. After I was done with taking pictures of it I peeled the whole thing off my nails (that feeling when it feels dry but it's not quite and you can just push it of with a finger..). I can't resist doing that sometimes, it feels like a sick compulsive act. I do it especially eagerly if I've not painted all ten of my nails with the same design. Ridiculous right?
Polishes used: China Glaze Papaya Punch, Zoya Lo, Zoya Shelby and Barry M Indigo


På svenska:
Mars är på väg att rinna iväg och jag har två mode-inspirerade manikyrer kvar att visa upp!

Dagens är inspirerad av de fantastiska färgerna i Roksandras höst/vinter kollektion 2015.
Jag har inte tidigare hört talas om detta märke men kunde inte motstå färgen på kappan på den första bilden. Som synes är mina färger inte alls lika intensiva, trots att jag försökte välja riktigt färgstarka nyanser.

Då jag vill öva lite extra på att måla på fri hand så tog det ganska lång tid för mig att få ihop det här relativt enkla resultatet. Efter att jag gjort klart och fotograferat manikyren så drog jag av allt från naglarna (du vet känslan när överlacket är torrt på ytan men inte hela vägen igenom så man kan dra av alltihop med ett finger..). Jag kan inte låta bli att göra det ibland, det känns lite som en småsjuk tvångshandling när man lagt två timmar på manikyren. Särskilt gärna gör jag det om jag inte målat alla tio naglar likadant. Galet va?


No comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)