Green radial gradient with hearts

This year I completely overlooked Valentine's Day in terms of nail art, I will not do the same for Easter! I have two designs planned, this being the first.
This is my first attempt at a radial gradient. It was harder than I thought but that could also be due to the polishes I picked. They felt too opaque and didn't wanna blend seamlessly. With a little stamping on top it didn't really matter though.

This bright green manicure is also my contribution to Green Wednesday. More green designs are as always to be found at Vacker & Underbar.Polishes used: China Glaze Highlight of my Summer, China Glaze Happy Go Lucky and Handy Intensive Green


På svenska:
I år missade jag helt Alla hjärtans dag med avseende på nageldesigns, jag tänkte vara lite mer "rätt i tiden" när det kommer till påsken. Jag har två manikyrer inplanerade, det här är den första.

Det här är också min första cirkelgradient. Det var svårare än jag tänkt men det kan också ha berott på att lacken jag valde var för heltäckande så de ville inte skapa någon snygg övergång. Med lite stämpling ovanpå syns det knappt ändå.

Denna klara gröna manikyr är också mitt bidrag till veckans gröna onsdag. För mer grönt så är det som vanligt Vacker & Underbar som gäller.

11 comments

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)