Gel nails with foil and watercolor effect

Today is my 30th birthday. Crazy!
I'm not sure exactly what happened to my 20's but it seems I managed to put them behind me at an alarming speed. For the past few months I've been building up my expectations on this day because 30 feels very big to me. Hopefully today will live up to my expectations (I'm not exactly sure what I expect, just that I want today to be a spectacular day).

If all has gone according to plan S and I checked into a boutique hotel in Athens yesterday after a few days on a Greek island. Hopefully I don't have a sun burn that's peeling off already. My birthday manicure is the one I'm showing you today. To go with my trip I decided to wear soak off gel polish and try a little nail art with it. I did a Sharpie design on some nails and a plain colour on the rest of the nails and then added nail foil. Nail foil goes particularly well with gel polish since you can use its tacky layer to add the foil and the gel top coat does not wrinkle it. I'm super happy with the result, it's so shiny and nice!Polishes used: Depend Gellack Neon Fashion and SensatioNail Babydoll Pink


På svenska:
Idag fyller jag trettio år. Galet!

Jag vet inte riktigt vad som hände med de senaste 10 åren men fort gick det. Sedan ett par månader har jag byggt upp värsta förhoppningarna på min 30 årsdag, det har liksom känts som att det ska vara något spektakulärt med just den dagen. Kan bara hoppas att dagen lever upp till förväntningarna (som jag dessutom har haft väldigt svårt att ringa in, exakt vad kan göra den särskilt bra?).

Om att har gått som det ska checkade i alla fall jag och S in på ett litet boutiquehotell i Aten igår efter ett par dagar på en grekisk ö. Förhoppningsvis har jag inte solbränna som flagar och gör ont... Min födelsedagsmanikyr är den jag visar idag. Då jag ville ha något som funkade i över en vecka valde jag att göra en gelmanikyr och försöka mig på lite nail art med det. Jag gjorde en Sharpie-design på vissa naglar och målade resten enfärgat. Sen adderade jag lite nagelfolie till alla naglar för att få ihop stilarna lite. Folie går väldigt bra ihop med gellack då det fäster fint i gellackets något kletiga yta. Dessutom skrynklas folien inte av gelöverlack. Blev jättenöjd med resultatet, det är så blankt och fint!

6 comments

 1. I love the abstract final effect of the nail art!

  ReplyDelete
 2. Stort grattis på födelsedagen (i efterskott, ser jag nu)! Hoppas du hade en superbra dag :) Jättefina naglar!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla! Jag hade det jättefint, hela veckan var mycket lyckad :)

   Delete
 3. Jätte grattis i efterskott :) Snygga naglarna blev

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)