Smitten Polish Ice Pop Paradise

Today I'm publishing my annual nail art free post!
It's far from a tradition or anything but I rarely photograph my nails when I'm just wearing a polish. When I put on Smitten Polish Ice Pop Paradise I couldn't resist though, it's a gorgeous polish that I could not think of a way to change or spruce up with nail art. So enjoy these three coats (or two, who can remember?) of bright blue with green flakies and shifts.

As you might have heard, Smitten Polish has changed the name to Dreamland Lacquer. This means that all the old shades have been retired and that I can't buy the other polishes from this collection :(.På svenska:
Idag är det dags för mitt årliga inlägg utan nagelkonst! Det är inte någon tradition eller så men det är väldigt sällan som jag fotograferar mina naglar när jag bara bär ett lack. När jag applicerade Smitten Polish Ice Pop Paradise kunde jag dock inte hålla mig. Det är ett superhärligt lack som jag inte kände för att försöka ändra eller skoja till med nail art. Så håll till godo med tre lager (eller möjligen två, vem minns?) av klarblått med gröna flakies/skiftningar.

Som du kanske hört så har Smitten Polish bytt namn till Dreamland Lacquer (någon copyright grej som jag förstått det). Det betyder att alla gamla kollektioner har slutats säljas och jag kan därför inte köpa resten av flakieslacken som kom med samma kollektion som denna :(.

10 comments

 1. Åh, jag bommade alla dessa flakelack. :( De ser så himla härliga ut. Ibland ska man nog inte vänta för länge om man vill ha något. Jag anar och hoppas att det kommer fler snygga lack från Dreamland. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jag ångrar så att jag inte var snabb och slog till när de hade utförsäljning vid stängningen efter nyår! Hade så gärna velat ha fler (särskilt efter att ha testat detta!). Men jag tror precis som du att vi säkerligen har nya fina lack att se fram emot både från dem och andra märken ;)

   Delete
 2. Men oj, jag har helt missat att Smitten bytt namn! Då blir det väl svårt att få tag på detta gissar jag. Galet snyggt är det i varje fall!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Jag vet inte om de gjort så mycket reklam för det men jag såg det på FB..

   Delete
 3. Åh :) så otroligt snyggt och läckra bilder

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)