40 Great Nail Art Ideas - Three Shades of Green

I wasn't planning on posting my 40 Great Nail Art Idea tonight but since my neighbours are having a loud party, there's really no need to rush to bed even though it's midnight, is there?
This week our theme is three shades of green, could it be a nod to St Patrick's Day or just a celebration of spring that's around the corner? Despite liking green as much as the next girl I've honestly dreaded this week. This because my pattern prompt is leopard print. I just couldn't envision any good way to do an all green leopard manicure.

Since I don't like animal prints on myself very much I wanted to just do a few accent nails. I mixed my dark and light green with black and white respectively to achieve more muted tones that would work better. If you look closely I hope you can see that it's actually still two shades of green and not just black and white!Polishes used: China Glaze Highlight of my Summer (seriously the worst formula, needs four coats to look okay!), China Glaze I'm Not Lion, Golden Rose 151 (was mixed with black) and Zoya Neely (was mixed with white).


På svenska:
Jag hade inte tänkt att publicera mitt inlägg för 40 Great Nail Art Idea ikväll men det verkar som mina grannar tänker festa hela natten så då behöver jag ju inte ha så bråttom i säng även om klockan är efter midnatt, eller hur?

Denna vecka är vårt tema tre nyanser av grönt, kan det vara en nickning till St Patrick's Day som var igår eller är det bara ett vårtecken? Jag gillar grönt jättemycket men har fasat lite för den här veckan. Anledningen är att mitt mönster som jag ska kombinera med tre gröna nyanser är leopardprickar. Jag kunde bara inte föreställa mig hur en helt grön leopardmanikyr skulle kunna fungera. Särskilt inte som jag inte är särskilt förtjust i djurmönster på mig själv.

Därför ville jag begränsa mönstret till bara ett par accentnaglar. Jag valde också att mixa min mörkare och ljusare grön med lite svart och vitt för att tona ner färgintensiteten i dem. Om man tittar noga ser man väl att det inte är svart och vitt utan mörkt grönt respektive ljust grönt? Hum, i slutändan blev jag faktiskt riktigt nöjd!


13 comments

 1. This is really cute. I love the colors. The accent nails are perfect with the mint green leopard nails. I really love this!

  ReplyDelete
 2. I find it very pretty! I do love animal print :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! It's a print that you either love or hate I guess ;)

   Delete
 3. Japp, jag ser nästan alla gröna nyanserna :D Det blev jättefint!

  ReplyDelete
 4. beautiful elegnat mani! i love the leopard print only in the "corners" look

  ReplyDelete
 5. Det här var riktigt snyggt och inspirerande!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack! Ja det är ju en rätt enkel stil så inget man behöver preppa för långt i förväg ;)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)