Dried flower nails

I started my 4 week summer vacation yesterday so posting might be even more uneven than usual in the coming weeks. But, yay vacation!
My first vacation post features some dried flowers I got of eBay earlier this spring. I really like the idea of using real flowers in a design but as always when dealing with something that has a bit of texture I end up disliking the texture on my nails. I used like 4 coats of topcoat to even it out resulting in a number of bubbles. Something to be aware of if you also like the real flower idea! 


Polishes used: OPI My Vampire is Buff, OPI Keys to my Karma and China Glaze Happy Go Lucky


På svenska:
Jag började min 4 veckor långa sommarsemester igår så risken är att jag kommer vara än mer oregelbunden med inläggen än vanligt. Men så himla skönt med vuxensemester (har inte tidigare varit ledig så här många veckor i streck)!

Mitt första semesterinlägg innehåller torkade blommor som jag hittat på ebay. Det kändes somrigt och fint! Jag gillar verkligen manikyrer med riktiga blommor men som alltid när jag får tag i något som har lite höjd/yta så gillar jag inte den ojämna känslan på nageln. Det slutade alltså med att jag använde 4 lager överlack vilket nästan jämt ger bubblor på mig. Värt att ta hänsyn till om du också gillar de riktiga blommorna!

7 comments

  1. Real flowers ! That's so cool !! But I don't like texture either so I'll pass ... untill I find flat ones;)

    ReplyDelete
  2. I love short nails! These colors are perfect and the nails are so cute! :)))

    ReplyDelete
  3. Åh vad snyggt! Jag gillar ju också att ha blommor på naglarna och slår ju till på en manikyr med det lite nu och då.

    ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)