Mountain Nails

I'm back from my conference and naturally have mountain nails to show today.
Sadly I was not successful in climbing the mountain that was part of our conference agenda. It was simply too steep for me with the pace the guide set for our ascent. But, at least I had the most appropriate nails and had a good time enjoying the scenery and a good conference program.

If you look at my ring finger nail, I made it about to the first little silver peak, right in front of the blue area ^-^.Polishes used: OPI My Boyfriend Scales Walls, OPI DS Magic and Barry M Silver Foil.


På svenska:
Nu är jag tillbaka från min konferens och har bergsnaglar att visa upp. Tyvärr misslyckades jag med bestigningen av Kebnekaise som var del av vårt program, det var helt enkelt för brant och med för högt tempo för mig. Men, jag hade åtminstone roligast naglar och en trevlig vecka med vacker natur och bra konferensprogram!

Om man utgår från min ringfingernagel så kom jag ungefär dit där den första silvertoppen är, precis innan det blåa. En bit kvar med andra ord ^-^.

4 comments

 1. Oj bergsbestigningen låter som en riktig utmaning, det hade inte jag heller fixat. Men du fick ju en fantastisk manikyr i alla fall, den blev supersnygg och lite annorlunda och rolig!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alltså jag trodde inte det skulle vara så jobbigt men vi skulle typ rusa upp för berget :P inget för mig. Gillade manikyren mer ;)

   Delete
 2. How precise and original this manicure!♡

  ReplyDelete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)