Red and White Glitter Nail Art

I've decided to join the 31 Day Challenge again this year!
It will actually be my fifth challenge! For the past two years I've even managed to do it on schedule and finishing on time. Let us see if this year allows for such extremes... Anyways, if you are also interested in the challenge, I recommend you check out More Nail Polish who hosts the challenge this year. She has all the info you might need, including inLinkz. Let me know if you plan on joining, always fun to see who else is in!

As I'm now publishing the only red manicure I have in my small vault, I will have to come up with a new one in the coming week so I can get started as red is the first prompt. Wish me luck!Polishes used: Essie Head Mistress, China Glaze Love Marilyn and Mundo de Unas white


På svenska:
Jag har beslutat mig för att köra den stora utmaningen (31 Day Challenge) igen i år! Det blir faktiskt min femte utmaning. De två senaste åren har jag dessutom lyckats hålla tempot och bli klar i tid, vilket jag tycker är väldigt imponerande då jag vanligen bara publicerar två inlägg per vecka. Vi får väl se hur det går den här gången.

Om du också är sugen på att vara med så finns det en bra översikt hos More Nail Polish som har tagit på sig värdinneskapet för årets utmaning. Du hittar information och även InLinkz på hennes blogg. Skriv gärna en kommentar om du också är med i år, är alltid kul att veta vilka som kommer vara med.

Med det här inlägget publicerar jag min enda röda manikyr jag har sparad. Det blir alltså till att få till en ny inom en vecka så jag kan starta i tid med första prompten: röda naglar.

4 comments

 1. This is so so pretty! I never what to do with reds but you rock them! Goodluck with your challenge!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I also struggle a bit with reds at times, perhaps because it's such an iconic nail color?

   Delete
 2. Kanonsnyggt manikyr! Vad roligt med utmaningen! Du gjorde så mkt fint förra året, jag ser fram emot att se vad det blir i år! Vem vet, jag kanske till och med kan vara med ett par dagar själv, förutsatt att man får göra så, jag ska in och läsa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack Emma! Det är rätt flexibelt så man gör som man vill, vore kul om du kunde vara med litegrann :)

   Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)