Madam Glam All Natural Pink Gel Nail Art

How about some barely there nail art?
I was going away for a Monday-Friday work conference and wanted something discreet and I think you can say that I was successful! During the week I came up with ways I could've made this look more interesting (matte top coat on some nails and double stamping the geometric shape in white both sounds like good ideas).

In the end I had a great time at the conference but ended up having some lifting and peeling of the gel polish. Good thing it was a discreet look so no one could tell ^-^.Polishes used: Madam Glam All Natural, Bundle Monster Glass Slipper and Born pretty gold stamping polish


På svenska:
Idag har jag så diskret nagelkonst att den knappt räknas! Jag skulle på konferens med jobbet för två veckor sedan och ville ha något diskret och denna manikyr blev just väldigt diskret. Under veckan kom jag sen på massa smarta sätt jag kunnat göra den lite mer intressant (matt överlack på vissa naglar eller att dubbelstämpla det geometriska mönstret i vitt ovanpå guldet).

I slutändan hade jag en jättetrevlig konferens men fick en del skav och slitage på manikyren. Det är något jag aldrig tidigare haft när jag burit gellack men man kan ju summera det med att det var tur då att manikyren var så diskret att ingen märkte något ^-^.

5 comments

  1. Jag tycker att det blev otroligt vackert, det känns lite exklusivt! Och visst, dina "förbättringsförslag" hade såklart också blivit ursnygga men jag gillar det oerhört mycket såhär också

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack så mycket Emma! När jag använder gellack inspireras jag ofta av den renare stil som vissa nagelsalonger kör :)

      Delete

I really appreciate all comments and feedback received. If you feel like it, do leave a comment :)